Slikopleskarstvo

Lepo urejeno bivalno okolje ima pomemben vpliv na vaše počutje in zadovoljstvo, zato vam z našim strokovnim znanjem in izvedbo del pomagamo, da je podoba vašega bivališča, kot si želite.

Nudimo vam široko paleto slikopleskarskih del, ki jih izvajamo z najboljšimi materiali in smo ponosni na njihovo dolgo obstojnost. Z uporabo dekorativnih tehnik lahko prostoru vdihnemo prefinjeno eleganco ali pa vnesemo domačnost in toplino. Z različnimi načini obdelave lahko ustvarimo vtis teksture kamna, usnja, platna lesa ali pa npr. posnamemo videz neba. Možnosti so neomejene.

Zaposleni v podjetju se ves čas izobražujemo na področju dekorativnih materialov in tehnik ter sledimo vsem novostim in trendom.

Pri delu uporabljamo visoko-kakovostne materiale, ki zadovoljijo potrebe najzahtevnejših naročnikov. Poleg številnih možnosti dekorativnih učinkov in najrazličnejših barv dekorativne tehnike nudijo tudi zaščito pred poškodbami in umazanijo.

Uporabljeni materiali so visoko odporni, s posebnimi premazi in emulzijami pa dosežemo tudi vodoodbojnost, zato jih lahko uporabljamo na bolj obremenjenih področjih, kot so stopnišča, hodniki in otroške sobe. Primerni so tudi za vse ostale prostore v stanovanjih, hotelih, restavracijah in salonih, saj z različnimi tehnikami nanosa in uporabo različnih materialov lahko dosežemo tako rustikalen izgled kot tudi atraktiven in moderen kovinski videz.

Želite stopiti v stik z nami? V podjetju Vezjak d.o.o. vam ponujamo strokovne rešitve za izvedbo vseh vrst fasad, izvajamo raznolika slikopleskarska dela ter opravimo celovito adaptacijo vašega doma.