Fasaderstvo

V podjetju Vezjak d.o.o. že vrsto let izdelujemo vse vrste fasad in prenavljamo stare fasade. Kvalitetno izdelana fasada nudi toplotno zaščito, opravlja estetsko funkcijo, zmanjša porabo energije, izvaja zvočno izolativnost, preprečuje nastanek toplotnih mostov, ohranja vrednost nepremičnine, predvsem pa nudi zdravo bivalno okolje vam in naslednjim generacijam.

Takšna fasada opravlja svojo funkcijo pozimi pri zmanjšanju energentov z ohranjanjem toplote in tudi poleti pri hlajenju. Glavna naloga izolacije je zmanjšati potrebno količino energije za ogrevanje stavbe na minimum in ustrezno zaščititi stavbo pred vročino poleti. Vrsto toplotne izolacije je potrebno prilagoditi posameznemu objektu, njegovi podlagi in lastnostim. Toplotna izolacija in vrsta podlage tako določata tudi ostale materiale potrebne za izdelavo fasade (fasadno lepilo, zaključni sloj). Naložba se povrne v zelo kratkem času, odvisno od debeline vgrajenih izolacijskih plošč ter klimatskih razmer. Z vgradnjo toplotno izolacijskega sistema se odločite za učinkovito rabo energije in najbolj učinkovit boj proti zimskim stroškom.

Stavbe preko svoje fasade izražajo tisto, kar so – prijazno, prijetno in varno okolje za bivanje. So kot obraz, ki te povabi ali odbije. Barve sodelujejo v kompoziciji objekta: poudarjajo lahko okna in vrata, tektoniko, statiko ali vogalni del objekta in z različnimi barvami povedo, koliko je nadstropij oziroma zaključenih ali logičnih enot.

Odločitev o končni podobi fasade vam olajšamo tako, da vam nudimo izdelavo barvne študije. Tako si lažje ustvarite ustrezen vtis in zares izberete barvo in zaključke, s katerimi boste zadovoljni vrsto let. Naj bo vaša fasada vaš odsev.

Z našim znanjem in izkušnjami vam bomo z veseljem svetovali izbrati najprimernejši material, ga strokovno vgradili in za vaš dom našli najboljšo rešitev, ki bo tudi cenovno dostopna.

Imamo tudi izkušnje za različna specialna dela, ki so potrebna pri obnovi stavb, katera so spomeniško zaščitena.

Sodelujemo z vrhunskimi proizvajalci materialov, ki nam in Vam nudijo tehnološko in strokovno podporo v vseh fazah izdelave fasade.

Fasaderstvo Vezjak

Želite stopiti v stik z nami? V podjetju Vezjak d.o.o. vam ponujamo strokovne rešitve za izvedbo vseh vrst fasad, izvajamo raznolika slikopleskarska dela ter opravimo celovito adaptacijo vašega doma.